Vulcanizare si Service roti

De ce ai nevoie de serviciile unei vulcanizări?

Roțile reprezintă unul dintre elementele principale ale unei mașini. Dacă roțile și anvelopele nu sunt întreținute corespunzător, performanțele mașinii scad și încep să apară probleme. Spre exemplu, știai că uzura neuniformă a anvelopelor duce la o creștere a consumului de combustibil? Un număr mic de șoferi știu să identifice această problemă, deși mașina dă multe semnale. Tocmai din acest motiv sunt recomandate vizitele periodice la o vulcanizare sau service pentru roți. Cu cât sunt identificate probleme din timp, cu atât ele sunt soluționate mai repede și mai ieftin.

Îți punem la dispoziție o gamă completă și complexă de servicii pentru roțile și anvelopele mașinii tale și ne asigurăm că pornești la drum în siguranță și că performanțele mașinii tale sunt la un nivel maxim.

Cu ce te putem ajuta?

Nu există problemă care nu poată fi rezolvată în atelierul VSG. De asta suntem aici – pentru a identifica orice defect minor și pentru a-l corecta în cel mai scurt timp. Iată care sunt principalele servicii cu care te putem ajuta:

Service roți

Verificăm roțile, jantele și soluționăm orice problemă care ar putea afecta condusul în condiții de siguranță

Echilibrare roți

Ne asigurăm că nu există niciun dezechilibru al roților care poate duce la uzura neuniformă a anvelopelor

Reparații anvelope

Verificăm și identificăm defectele (chiar și pe cele care nu sunt vizibile), remediem problemele, testăm anvelopele etc.

Geometrie roți

Verificăm geometria roților și ajustăm unghiurile în funcție de indicațiile producătorului

Schimb de anvelope

Schimbăm anvelopele și îți pregătim mașina pentru sezonul de toamnă/vară corespunzător

Vulcanizare

Verificăm presiunea din pneuri, etanșarea anvelopei pe jantă, reparăm orice pană etc.

De ce să apelezi la serviciile noastre?

În spatele echipei VSG se află o echipă de specialiști cu experiență care s-au confruntat de-a lungul timpului cu tot felul de probleme ale roților sau anvelopelor. Dacă apelezi la serviciile noastre, beneficiezi de:

Spune-ne cu ce te putem ajuta!

Suntem aici pregătiți pentru orice intervenție la nivelul roților sau anvelopelor mașinii tale.