Detailing Auto profesional

Ce presupun serviciile de detailing auto?

Oricât de multă grijă ai avea de mașina ta, la un moment dat încep să se vadă semnele uzurii – apare o mică zgârietură, murdăria pare că nu mai poate fi curățată până în cel mai mic detaliu la spălătorie, farurile parcă și-au pierdut din strălucire, iar caroseria pare că spune povestea tuturor drumurilor realizate. Serviciile de detailing auto vin tocmai ca să repare toate aceste semne și să îți ofere o mașină ca nouă, cu un aspect îngrijit tot timpul. Suntem de părere că orice mașină merită să arate bine, așa că, nu ezita să îi oferi mașinii tale un astfel de răsfăt din când în când!

La VSG promitem să avem grijă de ea, să folosim doar soluții de cea mai bună calitate care acoperă semnele uzurii și curăță în profunzime. Mulți clienți ne spun că nu au avut parte de o mașină care strălucește din toate unghiurile nici măcar când au cumpărat-o. Îi credem pe cuvânt și te provocăm și pe tine să încerci serviciile de detailing auto!

Tipuri de servicii oferite

Serviciile de detailing auto sunt complexe – putem vorbi de un întreg pachet de servicii sau de un singur serviciu care vizează un anumit element al mașinii, cum ar fi detailing auto pentru motor sau faruri. Iată cu ce te putem ajuta:

Îngrijirea farurilor

restaurare, polish, decontaminare, aplicare protecție etc.

Curățarea caroseriei

degresare, polish, aplicare protecție etc.

Curățarea geamurilor

degresare, decontaminare, diverse tratamente

Curățarea roților​

polish jante, aplicare protecție etc.​

Curățare motor

curățare motorului și a capotei în detaliu, aplicare tratamente

Detailing interior​

curățare tapițerie, aplicare protecție pe toate elementele interioare, curățare balamale, tratamente pentru eliminarea mirosurilor neplăcute etc.​

Servicii de calitate

Răspundem prompt oricărei provocări – ne dorim ca fiecare mașină să iasă pe ușa service-ului nostru cu un aspect ca nou în urma procesului de detailing auto.

Servicii de calitate

Răspundem prompt oricărei provocări – ne dorim ca fiecare mașină să iasă pe ușa service-ului nostru cu un aspect ca nou în urma procesului de detailing auto.

Mașina ta are nevoie de o reîmprospătare?

Apelează cu încredere la serviciile noastre de detailing auto profesional!